Spisesteder

På KODE finner du tre spisesteder med varierte menyer. La museumsturen bli en enda bedre opplevelse med lunsj eller middag i smakfulle omgivelser!

Bien Centro i KODE 1
Bien åpnet ny restaurant i KODE 1 i mai 2017. Her får du klassisk italiensk mat, steinovnsbakt pizza, hjemmelaget pasta, italiensk iskrem og kaker.

Biens åpningstider
Alle dager kl. 11-24
Fre og lør kl. 11-01

Vennligst merk: Stengt 12. og 13. juni 2017.

---

Smakverket i KODE 2
Sjenerøse sandwicher, saftige kaker og ferskbrygget kaffe – ta en kunstpause på en av byens mest populære kafeer. Med en rikholdig meny av friske, smakfulle retter og søte fristelser er det lett å bli sittende lenge på Smakverket. Sprø bacon, posjerte egg, knasende salatblader – lokale råvarer er i gode hender hos dedikerte kokker, som finner den gode smaken gjennom stadig nye kombinasjoner.

Det hele avsluttes med en kopp rykende varm kaffe fra dyktige baristaer, før runden fortsetter i KODEs museer. 

For mer informasjon, gå til: smakverket.no

Smakverkets åpningstider
Alle dager kl. 11–17.

---

Lysverket i KODE 4 
Lysverket setter smaksløkene i sving og kombinerer innovasjon med tradisjon. Resultatet er unikt og «neofjordisk». Lysverket velger velkjente og sesongbaserte råvarer fra Vestlandet, som sjøkreps og østers, kortreiste lam og glade griser. Med omtale i Michelinguiden viser Lysverket at de kan kunsten å begeistre selv de mest kresne ganer.

På kvelden er Lysverket et populært møtested med klassiske cocktails, øl fra nordiske mikrobryggerier, småretter fra barmenyen og musikk fra byens beste dj’er. Avslutt museumsbesøket med en finere middag eller et barbesøk!

For mer informasjon og meny, gå til: lysverket.no

Lysverkets åpningstider
Mandag: 11-15
Tirsdag-lørdag: 11-01