Hopp til innholdet

Marius Neset: Solo på Siljustøl

Intimkonsert

Bilde av Marius Neset som har på seg en hvit og gul skjorte

Når

Hvor Siljustøl

Inngang 290/100 kr

Saksofonfenomenet Marius Neset er kjent for eksplosiv og grenseoverskridende jazz. Vi har invitert ham inn i Harald Sæveruds stue på Siljustøl for å utfolde sitt musikalske univers – alene med saksofonen.

Kjøp billett

På Siljustøl vil Marius Neset ta utgangspunkt i sine egne komposisjoner, blant annet fra utgivelsen A New Dawn (2021), albumet Neset lagde alene mens landet var nedstengt under pandemien. Konserten vil også by på stykker som opprinnelig er skrevet for større ensembler, og kanskje vil han også bryne seg på noen av Harald Sæveruds komposisjoner.

Om Marius Neset

Marius Neset er en anerkjent norsk saksofonist og komponist født i 1985. Han har raskt etablert seg som en fremtredende figur innen moderne jazz og har fått internasjonal anerkjennelse for sitt tekniske mesterskap og sin unike musikalske stemme.

Neset startet sin karriere tidlig og har samarbeidet med en rekke kjente musikere. Han er kjent for sin dynamiske tilnærming til saksofonspill, og hans verk kombinerer ofte jazz med elementer fra klassisk musikk, progrock og andre sjangre.

Neset har utgitt flere kritikerroste album, og hans kunstneriske bidrag har gjort ham til en betydelig skikkelse i samtidsjazzscenen.


Velkommen til intimkonsert med en av de mest nyskapende og visjonære artistene på den internasjonale jazzscenen!


To konserter for 400,-

Denne konserten kan kjøpes som en del av en konsertpakke, hvor du får to konserter med Marius Neset for kun 400 kroner!

Andre konsert finner sted fredag 1.mars i Troldsalen. Her får Marius Neset sammen med sin faste medmusiker og trommeslaget Anton Eger frie tøyler til å gjøre det de vil.

Les mer og kjøp billett til konsertpakken.