Hopp til innholdet

Vilkår for Kode medlem

Foto av to kvinner som står foran noen store malerier på vegg og ler mot hverandre.

Fra utstillingen "Arvid Pettersen. Til skue" / From the Arvid Pettersen exhibition. Foto: Dag Fosse.

Som medlem vil du motta medlemsinformasjon, invitasjoner, tilbud, undersøkelser og Kodes nyhetsbrev via e-post.

Du har rett til å reservere deg mot markedsføringshenvendelser. Ta kontakt med KODE dersom du ønsker å reservere deg.

Medlemskapet gjelder i ett år fra aktiveringsdato. Medlemskapet fornyes manuelt.

Medlemskapet er personlig, og medlemsbeviset kan ikke benyttes av andre. Som medlem er du ansvarlig for at informasjonen du har registrert om deg er korrekt.

Kode er ansvarlig for medlemsprogrammet og forbeholder seg retten til å gjøre endringer i medlemsprogrammet og medlemsvilkårene. Endringer i vilkårene varsles til medlemmer senest tre uker før endringen trer i kraft.

Medlemskap kan ikke refunderes. Kode følger forbrukerlovgivning som gjelder for virksomheten. Se forbrukerradet.no og forbrukertilsynet.no for mer informasjon om dine rettigheter.

Angrerettloven gjelder ved kjøp av medlemskap og gavekort på nett. Du kan angre kjøp av medlemskap og gavekort på nett innen 14 dager. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du sende en melding om at du vil angre kjøpet via e-post eller benytte dette angreskjemaet.

Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for Kode å oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med kjøp av produkter/tjenester, og som etter vanlige regler regnes som force majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Det samme gjelder for oppfyllelseshindringer relatert til koronapandemien.

Kode forbeholder seg retten til å si opp ditt medlemskap, eller slette det, ved misbruk eller brudd på denne avtalen.

Avtalen er underlagt norsk rett. Kode og medlemmet skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan du ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600 eller forbrukertilsynet.no. Dersom det ikke er mulig å oppnå enighet ved dialog, vil saken løses ved alminnelige norske domstoler.

Du kan kontakte Kode her:
E-post: medlem@kodebergen.no
Tlf.: 53 00 97 00
Administrasjon og post: Vestre Strømkaien 7, 5008 Bergen

Om lagring og behandling av personopplysninger

Kode er ansvarlig for lagring og bruk av dine personopplysninger (behandlingsansvarlig). Opplysningene blir behandlet i henhold til gjeldende personverkregelverk, inklusive GDPR, og retningslinjer fra Datatilsynet.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre medlemmer: Navn, e-postadresse og telefonnummer (om dette oppgis).

Vi behandler personopplysningene dine for å registrere medlemskapet og administrere ordningen "Kode medlem", inkludert til å sende invitasjoner, medlemsinformasjon, tilbud, kampanjer, undersøkelser og aktuell informasjon om museets aktiviteter via vårt nyhetsbrev.

Kontaktinformasjonen din behandles og lagres sikkert og fortrolig og brukes ikke i andre sammenhenger enn de du har takket ja til ved opprettelsen av ditt medlemskap. Alle har mulighet til å slette sin informasjon lagret hos oss.

Medlemmer som ønsker å avslutte sitt medlemskap i Kode medlem kan ta kontakt med medlem@kodebergen.no. I henhold til GDPR vil vi slette eller overføre data så raskt som mulig etter at du tar kontakt, og senest innen 30 dager.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Kode medlem kan du melde deg av via lenken nederst i hvert nyhetsbrev.

Se vår personvernerklæring for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.