Hopp til innholdet

Marius Neset: Duo i Troldsalen

Eksplosiv jazzkunst

Marius Neset som sitter ved et bord og har på seg hvit og gul skjorte

Når

Hvor Troldhaugen

Inngang 290/100 kr

Marius Neset inntar Troldsalen sammen med sin faste medmusiker og trommeslager Anton Eger, hvor de har fått frie tøyler til å gjøre det de vil.

Kjøp billett

Publikum kan vente seg en sjangeroverskridende musikalsk mikstur, i grenselandet mellom jazz og samtidsmusikk, alt formidlet med pur musikalitet og spilleglede. Dette blir definitivt en konsertopplevelse utenom det vanlige i Troldsalen!

Om artistene

Marius Neset er en anerkjent norsk saksofonist og komponist født i 1985. Han har raskt etablert seg som en fremtredende figur innen moderne jazz og har fått internasjonal anerkjennelse for sitt tekniske mesterskap og unike musikalske stemme.

Neset startet sin karriere tidlig og har samarbeidet med en rekke kjente musikere. Han er kjent for sin dynamiske tilnærming til saksofonspill, og hans verk kombinerer ofte jazz med elementer fra klassisk musikk, progrock og andre sjangre.

Neset har utgitt flere kritikerroste album, og hans kunstneriske bidrag har gjort ham til en betydelig skikkelse i samtidsjazzscenen.

Anton Eger studerte ved Rytmisk Musikkonservatorium i København, der han møtte musikere han fortsatt spiller med – siden 2006 har turnert verden rundt med. I 2020 mottok Eger en dansk Grammy for årets jazzmusiker, og i 2019 ble han premiert av Statens Kunstfond med 80 000 kroner for sitt debutalbum «Æ» fra 2018.

Eger har vært trommeslager, medkomponist og medprodusent i Marius Nesets gruppe siden 2010. Sammen med Neset spiller han også i fusion-bandet JazzKamikaze, et grensesprengende musikalsk kollektiv som har spilt store og små scener over hele verden siden 2005.


To konserter for 400,-

Denne konserten kan kjøpes som en del av en konsertpakke, hvor du får to konserter med Marius Neset for kun 400 kroner!

Andre konsert finner sted søndag 3. mars på Siljustøl, hvor du får oppleve en intimkonsert med Neset i Harald Sæveruds stue.

Les mer og kjøp billett til konsertpakken.
Praktisk informasjon

Marius Neset, saksofon

Anton Eger, perkusjon

Varighet: 60 minutter.